Taller de pessebrisme: Ús i manipulació del polestirè extruït

L’Associació de Pessebristes de Sant Joan Despí organitza un taller de pessebrisme basat en la tècnica d’ús i treball del poliestirè extruït.

El taller serà els dies 09, 10 i 16 d’abril en horari de mati de 09:00 a 13:00 hores i per la tarda de 16:00 a 20:00 hores.

Obert a tothom (places limitades) No recomanem aquest curset a menors de 16 anys. Treballem amb estris perillosos. Una cremada de cola calenta o de soldador o un cúter que s’escapa pot provocar ferides serioses.

Preu del curs: 45€ + material

Eines necessàries:     Pistola de cola en calent (Pistola termoencoladora). Barres de cola adients a la pistola. Cutter afilat (de tamany petit o mitjà). Soldador elèctric d’estany de PUNTA FINA (acabat en punxa). tornavisos de punta plana (dos/tres de diferent mida que no siguin de punta estrella). Raspallet petit de pues metàl-liques. Retolador normal de qualsevol color fosc. Regle (de 30 cm. mínim). Escaire (de 20 c. mínim). Paper de vidre de gra molt fi. (amb un tac o un full n’hi ha prou). Placa de poliestirè extruit. Regulador de tensió de corrent.

Direcció i mestratge: Figuraires i Artesans de Sabadell – FAS -.

Inscripcions al correu de l’entitat, fins el dijous 7 d’abril: pessebres_santjoandespi@hotmail.com

foto3 foto2 foto1